Vädret Ljusdal idag

Sol/lätta moln, 5°C, 7.1m/s (NW)

Väderprognos Ljusdal Fredag

Sol/klart väder, 2°C, 1.9m/s (WNW)

Väderprognos för Ljusdal, 10-dygnsprognos

Mobilanpassad väderprognos för Ljusdal, 10-dygnsprognos

Denna sida är en mobilanpassad version av väderprognoserna för Ljusdal som finns på Vilketväder.se. Sidan används med fördel av mobila plattformar såsom smartphones eller surfplattor. Tanken är att erbjuda dig som besökare en väderprognos som är maximerad för din mobil utan extra (läs onödig) grafik som tynger ner och tar onödig datatrafik i anspråk. Här hittar du vädret och väderprognosen för Ljusdal. Inget mer, inget mindre (förutom någon annons för att hålla Vilketväder.se levande).

Av samma anledning placeras denna informationstext även längst ner på sidan. Detta är ju inte något du vill störas av och behöva scrolla genom varje gång du besöker Vilketväder för att ta del av vädret för Ljusdal. Effektiv och mobilanpassat, precis som det ska vara!

Du får mer än gärna återkoppla till oss med synpunkter kring förbättringsåtgärder för denna sida. Kanske hittar du någon bugg eller ser en förändring som skulle göra sidan ännu bättre ur mobilperspektiv. Maila oss gärna dina synpunkter så förbättrar vi.

Vill du istället se väderkartor och väderprognos för Ljusdal som vanlig sajt. Klicka här.